qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام یه ماژولی یا افزونه میخواستم که شماره افرادیو که میخوان از مطالب باخبر بشنو سیو کنه افزونشو دیدم که تو خود جومینا هست ولی پیدا نکردم فقط میخوام ثبت کنه نمیخوامب به سامانه پیامکی وصل باشه منتظرتو هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما میتونید از خبرنامه پیامکی استفاده نمایید: http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/53-sms/470-payamaknewslettrt.html یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما از این افزونه استفاده کنید ولی از امکان ارسال پیامک کوتاهش استفاده نکنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون از جواب هاتون اما یه سوال ایا ماژول و یا کامپوننت دیگه ای وجود نداره که بتونن شماره هاشونو اعضا ثبت کنن و یه سری ملحقات و اضافات دیگه هم داشته باشه مثلا منتظرتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز به جای این که اول از همه وقت خودتون رو هدر بدید بفرمایید دقیقا چی میخواید! با احترام-بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دقیق یه چیزی میخوام که بتونم استیلش با توجه به سایتم درست کنم و اونایی که میخوان و دوست دارن شمارشونو وارد کنن نمیخوام به جایی متصل بشه و سوال دوم این سامانه پیامکی الانیه میشه استیلشو عوض کرد اگه بشه همین عالیه چون بعدا اگه بخوام میتونم به سامانه وصل کنم منتظرتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله میشه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 خب چطوری باید استیلشو با سایتم درست کنم منتظرتون هستم چون برام مهمه و ایا شما میتونید انجام بدید و ایا مبلغی باید پرداخت بشه منتظرتونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله-نیاز به ویرایش و برنامه نویسی داره هزینه داره- اگر تمایل داشتید پیام خصوصی بدید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر