sajjadnasiri 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من می خوام بسته فروشگاهی جومینا با قابلیت پرداخت انلاین رو نصب کنم اما با خطا روبرو میشم. تنظیمات راهنما رو هم انجام دادم و دسترسی ها رو تغییر دادم. برای دیدن خطا به لینک زیر برید: http://www.ikarafarin.com/shop نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام لینکی که قرار دادید درسته !؟ مسیر جوملاتون طبق این لینک درسته !؟ یه جای کار دارید اشتباه میکنید ، بسته مشکلی ندارد ... اگر موفق به نصب نشدید اطلاعات هاست اتون رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید براتون نصب کنم با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما باید پوشه installation را که در پوشه shop هست را حذف کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من بسته فروشگاهی رو روی لوکال نصب کردم اما بعد از نصب همه ماژول ها با اخطار نشون داده می شن. چیکار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. لطفا اخطاری که داده می شود را این تاپیک بگذارید تا برسی شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 بعد تز نصب صفحه سایت به صورت زیر می شه. از ومپ 2.1 استفاده می کنم. http://www.jmdownload.ir/ucp.php?go=fileuser&id=474 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز لطفا لینک عکس را بگذارید. این لینک پروفایلتان است!!!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام نسخه ومپ اتون رو تغییر دهید (نسخه های ومپ سازگار ، قبلا در انجمن معرفی شدند...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در خرداد 91 با سلام لینکی که قرار دادید درسته !؟ مسیر جوملاتون طبق این لینک درسته !؟ یه جای کار دارید اشتباه میکنید ، بسته مشکلی ندارد ... اگر موفق به نصب نشدید اطلاعات هاست اتون رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید براتون نصب کنم با آرزوی موفقیت بله درسته. متاسفانه این مدت سرم شلوغ بود نتونستم پیگیری کنم. مشکل هنوز برقرار هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در خرداد 91 با دانلود مجدد و بارگزاری مجدد بسته نصبی فروشگاه مشکل هنوز بر قرار هست و خطای زیر اعلام می شود [align=left] Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@ikarafarin.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request[/align]. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام این ارور همون خطای 500 هستش . راجع به خطای 500 بحث زیاد شده جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 با دانلود مجدد و بارگزاری مجدد بسته نصبی فروشگاه مشکل هنوز بر قرار هست و خطای زیر اعلام می شود [align=left] Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator' date=' webmaster@ikarafarin.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request[/align']. دوستان منم اومدم این بسته رو رو ساب دامینم نصب کنم تنظیمات پوشه ها رو هم طبق راهنما انجام دادم اما تا میام نصب کنم با ارور بالا مواجه میشم لطفاکمکم کنید خیلی حیاطیه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام سطح دسترسی پوشه installation رو 755 کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 با سلام سطح دسترسی پوشه installation رو 755 کنید موفق باشید سلام با توضیحاتتون ار مرحله نصب گزشتم اما بعد اینکه پوشه مصب و پاک کرد این ارورو نشون داد jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 1146 Table 'enter4sh_shop.abs_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `abs_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( 'ab0de161c2e7457b9fb42c23aed69774','1342529106','','0','1','0' ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام به احتمال قوی مشکل از پیشوند جداول دیتابیسه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 دوستان یوزرو پسورد ورود به مدیریت چیه؟ من نمیتونم وارد شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام در دیتابیس در جدول users پسوردتون رو تغییر بدید . در این مورد قبلا بحث شده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 با سلام در دیتابیس در جدول users پسوردتون رو تغییر بدید . در این مورد قبلا بحث شده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام همینکاروکردم اما با یوزروپسوردجدیدم وارد نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام توجه داشته باشید که پسورد را باید بصورت MD5 ذخیره کنید جدول session را هم خالی کنید (Empty) خود جدول را حذف نکنید ، فقط محتویات داخل آن را خالی کنید قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 با سلام توجه داشته باشید که پسورد را باید بصورت MD5 ذخیره کنید جدول session را هم خالی کنید (Empty) خود جدول را حذف نکنید ، فقط محتویات داخل آن را خالی کنید قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): یعتی جی md5 ? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 91 یعنی شما در روبروی پسورد در کادر Function مقدار MD5 را انتخاب کنید و رمز عبور خود را هم در کادر بعدی تایپ کنید بعد از ذخیره کردن این مقدار بعنوان رمز عبور شما در نظر گرفته میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
najme_67 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام خسته نباشید من بسته ی فروشگاهی جومینا رو روی لوکال نصب میکنم بعد از نصب اطلاعات نمونه رو میخوام نصب کنم خطا میده این خطارو: Fatal error: Cannot redeclare class vmRequest in C:\xampp\htdocs\Jv Conto\administrator\components\com_virtuemart\classes\request.class.php on line 597 اینم خط 597 که خطا از اون هستش... {}class vmRequest extends vm_vmRequest بدون اطلاعات نمونه هم که هیچی نماش داده نمیشه در ضمن من این فروشگاه رو میخوام رو قالب تغییر یافته ی جی وی کنتو یا جارو تایل نصب آیا این امکان هستش که نصب بشه و درست کار کند.... لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مجدد از ابتدا تمامی مراحل رو طی کنید اگر نتیجه نداد برای لوکال از ومپ استفاده کنید (نسخه سازگارش قبلا معرفی شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
najme_67 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مجدد از ابتدا تمامی مراحل رو طی کنید اگر نتیجه نداد برای لوکال از ومپ استفاده کنید (نسخه سازگارش قبلا معرفی شده) موفق باشید خیلی ممنون...ابتدا تمام مراحلو با زمپ رفتم همون خطا تکرار شد ... در حال حاضر ومپ رو نصب کردم...که اصلا فروشگاه روش نصب نمیشه.....همون خطای پیدا نکردن فایلxmlرو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nokian95 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام و خسته نباشید من این سیستم رو بدجور نیاز داشتم و خوشبختانه در سایت شما پیدا کرم همه چیز به خوبی پیش میره و بر اساس راهنمایی هایی که خوندم دسترسی پوشه ها رو هم تنظیم میکنم اما پس از نصب کل صفحه اصلی به هم میریزه چندین بار این کار رو تکرار کردم اما متاسفانه باز هم مشکل پا برجاست اگر کسی هست راهنمایی کنه و یا خلاف قوانین نباشد نام کاربری هاست رو بدم تا دوستان چک کنند لینک صفحه و مشاهده ارور ها http://achomiha.ir/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر