عرفان 79 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من دو تا دامنه دارم که یکیش(ir) رو برای سایتم استفاده می کنم و دیگری(com) رو ریدیرکت می کنم روی دامنه ی اصلی برای سئو. حالا من دنبال یه کدی می گردم که وقتی یه آدرس(با دات com) مثلا mydomain.com/content/joomina.html رو کاربر میزنه به صورت اتوماتیک به آدرس mydomain.ir/content/joomina.html (با دات ir)تبدیل بشه، البته بدون اینکه دامنه رو پارک کنم منظورمه! اگه از دوستان کسی اطلاعی داره لطف کنه بگه. ممنون یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز اینکار را به راحتی شما میتوانید با 301redirect انجام دهید این مورد در سی پنل هاست موجود هست البته افزونه ای هم در جوملا برای اینکار موجود هست که در جومینا هم برای اعضا منتشر شده بود... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز اینکار را به راحتی شما میتوانید با 301redirect انجام دهید این مورد در سی پنل هاست موجود هست البته افزونه ای هم در جوملا برای اینکار موجود هست که در جومینا هم برای اعضا منتشر شده بود... سلام جناب مرادی میشه بیشتر توضیح بدین که چه جوری با Cpanel این کار رو انجام بدم؟؟؟ ضمنا من توی افزونه های جومینا چنین چیزی ندیدم، منظورتون کدوم افزونه هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 در صفحه اصلی سی پنل گزینه ای هست به نام redirection که در قسمت مدیریت دامنه هست کافیه شما دامین ها یا ساب دامین هایی که در هاست تعریف کردید را از این طریق ریدایرکت کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در فروردین 91 نه این جور ریدیرکت کردن فقط دامنه اصلی رو انتقال میده من می خوام تمام آدرسها منتقل بشه مثل www.fb.com که هر آدرسی بعدش بزنی تبدیل به www.facebook.com میشه. ضمنا من توی افزونه های جومینا چنین چیزی ندیدم، منظورتون کدوم افزونه هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 فکر نمیکنم فرقی داشته باشه کل لینک های دامنه را انتقال میده این هم افزونه مورد نظر : http://www.joomina.ir/joomla-extension/google-search/domains/59-domain-redirect.html در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در فروردین 91 ممنون، امتحان کردم نشد، فقط آدرس اصلی دامنه رو اگه بزنیم منتقل میکنه و اگه هر آدرسی بعد دامنه بزنیم ارور 404 میده. راستی اون افزونه برای جوملا 1.5 هست، من می خوام از جوملا 2.5 استفاده کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در فروردین 91 سلام یه آموزش کامل در این مورد تو بخش آموزش قرار دادم: انتقال دامین ها به دامین اصلی انتقال دامین ها به دامین اصلی امیدوارم به کارتون بیاد. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر