omid_red_19 3 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان عزیز من برای منوی بالا از ماژولARI Ext استفاده کردم.فقط یک مشکلی که دارم این است که زیر منوی های این قسمت با فاصله از هم باز می شوند.چطور می توانم این فاصله را حذف کنم؟ با سلام خدمت دوستان عزیز من برای منوی بالا از ماژولARI Ext استفاده کردم.فقط یک مشکلی که دارم این است که زیر منوی های این قسمت با فاصله از هم باز می شوند.چطور می توانم این فاصله را حذف کنم؟ یادم رفت ادرس سایت رو بگم. www.ihma.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. وارد هاست بشید. به پوشه templates/yourtheme/css بروید. yourtheme ، اسم قالب شماست. در فایل template.css کد زیرا پیدا کنید و سپس آن را حذف کنید: li { margin: 0.2em 0; padding: 0; } یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در فروردین 91 واقعا ازتون ممنونم دستتون درد نکنه عالی بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر