thisisatest 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و خسته نباشيد من چند وقتيه درگير منو بندي جوملا هستم و هر کاري کردم نتونستم منوي آبشاري رو درست کنم به اين نتيجه رسيدم که مشکل احتمالا از ماژول هست با توجه به تنظيماتش بايد منو آبشاري اجرا بشه ولي نميشه :-/:( سايت مورد نظر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما آدرس سایتتون را قرار بدید تا سایت شما بررسی بشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
thisisatest 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما آدرس سایتتون را قرار بدید تا سایت شما بررسی بشه... در پست اول به صورت لينک قرار داده شده بود آدرس سايت www.hengam.net ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام در تنظیمات ماژول گزینه روشن بودن جاوااسکریپت را روی خیر قرار بدید و تست کنید اگه باز هم نشد دوباره فعال کنید و اون ماژول مطالب جدید رو غیرفعال کنید یا تو تنظیماتش جی کوئری رو غیرفعال کنید احتمالا دچار کانفلیکت (تداخل جی کوئری) شدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
thisisatest 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام در تنظیمات ماژول گزینه روشن بودن جاوااسکریپت را روی خیر قرار بدید و تست کنید اگه باز هم نشد دوباره فعال کنید و اون ماژول مطالب جدید رو غیرفعال کنید یا تو تنظیماتش جی کوئری رو غیرفعال کنید احتمالا دچار کانفلیکت (تداخل جی کوئری) شدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نتيجه اي نداشت ممکنه از قالبم باشه ؟ يا نياز به پلاگين خاصي براي آبشاري بودن منو باشه ؟:-/ با منوي آبشاري ديگه امتحان کردم درست بود :dodgy: اگه ممکنه يه منوي ابشاري مثل قبلي معرفي کنيد که راست چين شده باشه و مشکلي با فارسي نداشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 احتمالا تداخل بین جی کوئری و موتولز هست در تنظیمات ماژول گزینه noconfilic را انتخاب کنید در صورت جواب نگرفتن پلاگین jquery integerator را نصب کنید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر