ali_gh8 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام ما سایت رو که رو لوکال ساختیم بعد از zip کردن میبریم روی هاست اکسترکت میکنیم قالب و افزونه و.. همه کپی می شن اما موقع آدرس سایت رو که میدیم انگار که فقط خود جوملا 2.5.4 رو روی هاست نصب کردی؟؟ هر کاری کردم فایل های خودمو نشون بده نداد که نداد...!!!(اینم بگم قبلا جوملا 1.7 کار کردم راحت میرفت بدون مشکل اما این 2.5.4 رو نمی دونم! ) ممنون میشیم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز یه دمو آنلاین مقالاتتون هم منتقل شدن و فقط مشکل نمایش داره؟! هاستتون که رایگان نیست مطمئنید انتقال کامل انجام شده و مشکلی نداره شاید به خاطر سرعت اینترنت انتقال فایلها بدرستی انجام نشده باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_gh8 0 ارسال شده در فروردین 91 راستی مشکل حل شد.. کل پوشه Public_Html رو پاک کردم دوباره فایل ها رو که استرکت کردم جواب داد...مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر