M K 2 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام یک افزونه نظر سنجی پیشرفته با قابلیت مخفی کرد نتایج میخوام . البته یکی تو انجمن بود گرفتم و نصب کردم مشکل داشت. ممنونم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. یکی از بهترین افزونه های نظر سنجی کامپوننت ace pool هست. نسخه فارسی آن توی نت هست. لیست کامل افزونه های نظر سنجی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام اتفاقا از همین همین acepolls استفاده میکنم اما فارسی اش متاسفانه مشکلاتی داره ممنون از راهنماییتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز لطفا بفرمایید چه مشکلاتی داره تا حلش کنیم تا تاپیک به نتیجه برسه. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام کمی ترجمه اش مشکل داره سایت رو فکر کنم کند کرده چپ چین راست چین نوشته ها منظور نشده و کامل نیست. نظر سنجی رو روی آی پی ست کردم اما هنوز یک آی پی چند ررای متوالی ثبت میکنه! و... یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من دارم ولی هیچ کدوم از مشکلاتی که گفتید رو نداره امکانات فوق العاده ای داره یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 تازه مشکل صفحه بندی هم داره مثلا میزنی صفحه یک یا دو ... باز هم همون محتوا رو نشون میده! یا میزاری رو قفل کردن ای پی باز میبینی روبات ها راحت رای تکراری مدن هوارتا! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام شما از کجا دانلود کردید؟ اگر از جومینا دانلود نکردید اسم همین افزونه رو سرچ کنین تا نسخه اصلی فارسی شده رو دانلود کنین. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 از همین جومینا گرفتم. با وجود بستن آی پی این صفحه رو ببینید بد نیست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر