falconeyes 6 ارسال شده در فروردین 91 سلام به همه عزیزان جومینایی عزیزان من سایتی طراحی کردم بنام یاودود و همه چیزهاشم درسته و با همه مرورگرها هم ست شده ولی یه مشکل داره اینه که اونایی که اینترنت دیال آپ دارن نمیتونن سایتم رو باز کنن. لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ؟ آیا میشه کاری کنم تا سایتم با دیال آپ بیاد بالا؟ ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز! خب سرعت دیال اپ پایین هست اما فک کنم میشه کد های قالب رو دستکاری کرد که قالب زود بالا بیاد و به عبارتی قالب سبک بشه! دوست عزی این مقاله رو هم مطالعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-10925.html?highlight=%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4+%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در فروردین 91 سلام هنوز گیرم کارم راه نم افته سایتم اینه میشه چک کنید مشکلاتشو بهم بگید http://www.yavadood.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز سایتت خیلی سنگینه!من که با سرعت 512 هستم دیر بالا میاد وای به حال دیال آپ! اما به نظر من سعی کن همیشه اگه عکس میزاری سایز عکس رو کم کن چون خیلی تاثیر داره توی سرعت بالا اومدن اینم بگم که سعی کن فونت منو ها رو بزاری (tahoma) چون به فونت استاندارد هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در فروردین 91 خب عزیز اگه به نظرت قالب رو عوض کنم یعنی سبک تر امتحان کنم چی؟ تاثیری داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 خوب معلومه!خیلی تاثیر داره!شما هر عکس یا قالب یا ویدیو یا هر چیز گرافیکی که توی سایت قرار میدید رو سرعت تاثیر داره!اما من پیشنهاد میکنم که همه اینا رو سایز یا حجمشون تا جایی که امکان داره کم کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز اولا قالبتون خوب فارسی نشده حجم تصاویری که لود می شه حدود 800 کیلو بایته خب بیچاره بازدید کننده دیال آپ بیخیال می شه مازول هایی که استفاده می کنید تاثیر داره تو سنگین شدن بی خیال k2 بشید این کامپوننت سنگین می کنه سایتتون رو شاید خیلی خوب باشه ولی ... سروری که استفاده می کنید ممکنه سرعت لود خوبی نداشته باشه سعی کنید از فشرده سازی اطلاعات در مدیریت سایت استفاده کنید gzip یه کمی خرج قالب کنید یه عمر راحت باشید پیشنهاد یه قالب حرفه ای باب میلتون بخرید یا رایگانش رو تهیه کنید که ارزش تغییرات شما رو تو قالب داشته باشه نکته : ماژول های کم ، جذاب و سبک نهایت اینکه جوملا به نسبت خودش سنگین هست اگه بهش نرسی که دیگه واویلا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yderiss 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز اولا قالبتون خوب فارسی نشده حجم تصاویری که لود می شه حدود 800 کیلو بایته خب بیچاره بازدید کننده دیال آپ بیخیال می شه مازول هایی که استفاده می کنید تاثیر داره تو سنگین شدن بی خیال k2 بشید این کامپوننت سنگین می کنه سایتتون رو شاید خیلی خوب باشه ولی ... سروری که استفاده می کنید ممکنه سرعت لود خوبی نداشته باشه سعی کنید از فشرده سازی اطلاعات در مدیریت سایت استفاده کنید gzip یه کمی خرج قالب کنید یه عمر راحت باشید پیشنهاد یه قالب حرفه ای باب میلتون بخرید یا رایگانش رو تهیه کنید که ارزش تغییرات شما رو تو قالب داشته باشه نکته : ماژول های کم ، جذاب و سبک نهایت اینکه جوملا به نسبت خودش سنگین هست اگه بهش نرسی که دیگه واویلا موفق باشید من با یک هاست سرور این مشکل را داشتم با تغییر سرور مشکلم برطرف شد. پیشنهاد میدم قبل از تغییر در قالب سایت برسی کنید سرور شما سرعت مناسبی داره یا نه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز اولا قالبتون خوب فارسی نشده حجم تصاویری که لود می شه حدود 800 کیلو بایته خب بیچاره بازدید کننده دیال آپ بیخیال می شه مازول هایی که استفاده می کنید تاثیر داره تو سنگین شدن بی خیال k2 بشید این کامپوننت سنگین می کنه سایتتون رو شاید خیلی خوب باشه ولی ... سروری که استفاده می کنید ممکنه سرعت لود خوبی نداشته باشه سعی کنید از فشرده سازی اطلاعات در مدیریت سایت استفاده کنید gzip یه کمی خرج قالب کنید یه عمر راحت باشید پیشنهاد یه قالب حرفه ای باب میلتون بخرید یا رایگانش رو تهیه کنید که ارزش تغییرات شما رو تو قالب داشته باشه نکته : ماژول های کم ، جذاب و سبک نهایت اینکه جوملا به نسبت خودش سنگین هست اگه بهش نرسی که دیگه واویلا موفق باشید من با یک هاست سرور این مشکل را داشتم با تغییر سرور مشکلم برطرف شد. پیشنهاد میدم قبل از تغییر در قالب سایت برسی کنید سرور شما سرعت مناسبی داره یا نه موفق باشید دوست عزیز من هم که گفتم همینو و ایکاش یه سر به سایتشون هم می زدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر