pop3 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام خسته نباشید من چطور میتونم فایل زبان این کامپوننت را ویرایش کنم . مثلا می خوام به جای سند بزارم پرونده و به جای ارباب رجوع بزارم مثلا مشتری چطور میتونم ویرایشش کنم ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در فروردین 91 سلام براي اين كار فايل زبان فارسي داخل افزونه رو ويرايش كنيد و اگر نصب كرديد به فولدر زبان جوملا بريد و اين كار رو انجام بديد بهترين برنامه براي ويرايش notpad++ هست به نظر من با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در فروردین 91 من کلیه فایلهای زبان توی کامپوننت را دیدم اما هیچی در این مورد نیست که بتونم تغییر بدم . ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما از داخل پوشه view فایل های داخل پوشه های tmp را تغییر دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر