naladra 2 ارسال شده در مهر 89 و یک سوال؟ من این کامپوننت رو دارم برای محصولات شرکتی استفاده میکنم،میخواستم بدونم امکانش هست توسعه برای فارسی زبانان - وب سایت جومینا که در پایین این کاتالوگ ساز قرار میگیره رو بردارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز امکانش هست و از طریق یکی از فایل ها امکان پذیره منتهی باید ببینیم نظر آقای تهرانی برای برداشتن این کپی رایت چی هست موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مهر 89 پس ما منتظریم :دی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام هیچ اشکالی نداره ، این الحاقات برای طراحان سایت ها فارسی میشه و من هم کاملا درک میکنم در برخی مواقع اصلا نمیشه کپی رایت گذاشت و اصلا گفت داریم با جوملا سایت طراحی میکنیم از نظر من اشکالی نداره و شما مختارید که کپی رایت را بردارید برای حمایت جومینا راه های مختلفی هست ارادتمند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مهر 89 آقای تهرانی ممنونم از اینکه این اجازه را دادید:thankyou::thankyou::thankyou: ممنونم:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 میشه به من بگین کدوم قسمت باید ویرایش بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان فایلی که باید ویرایش بشه رو لطفا به ماا هم اعلام کنید ممنون از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام بعد از نصب در هاست به مسیر زیر رفته و فایل controller.php رو ویرایش کنید... components / com_djcatalog موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر