saeed_ssne 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان.. من می خواستم یک هاست بگیرم ولی مشخصاتی که هاست باید داشته باشه تا جوملا بدون مشک کار کنه رو ندارم مثل ورژن PHP و mysql و .... اگه میشه راهنمایی کنید .. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 من پیشنهاد میکنم هاست رو از جومینا بخر!چون واقعا منطبق با نیازهای جوملا هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 91 با سلام جومینا سرویس هاست خوبی داره هر چند که من تا بحال استفاده نکردم ولی چند بار با این هاست کار کردم ولی من پیشنهاد میکتم بری به سایت www.serverpars.com و با مشاورین اونجا صحبت کنی. یکی از مزیت های این سایت پشتیبانی فوق العاده عالی و سریع می باشد. مطمئنم پشیمون نمیشی ابتدا تحقیق بعد عمل یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 91 هاست جومینا تمام پیش نیازهای نصب جوملا را دارد و میتونید براحتی از جومینا هاست تهیه کنید در ضمن اینکه دارای ایمنی بالایی نیز هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر