alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 89 سلام خدمت همه اساتید جوملا. یه سوال داشتم که میخوام خیلی سریع هر کی مدونه پاسخ بده. واونم اینه که من واسه نظراتم از joomlacomments3.26 استفاده میکنم ولی نظرات اگه هز یک کاراکتری بیشتر یشن نه تو قسمت مدیریت نه تو خود سایت نشون نمیده گشتم جایی تو کامپوننت محدودیت کاراکتر ننوشته بود.کسی اطلاع دقیقی داره یا نه؟ اگه امکاناتش محدوده لطفا یه کامپوننت دیگه معرفی کنید.::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز از مدیریت کامپوننت jcomments وارد بخش " پیکربندی کلی " بشید و از سربرگ " محدودیت ها " تعداد کاراکتر مورد نظرتون رو تعیین کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 89 با تشکر از شما .سر برگ محدودیت که نداشت. ولی راه حلشو پیدا کردم.باید از سربرگ امنیت مقابل بیشترین درازای واژه -1 میذاشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 شما فرمودید کامپوننت jcomments ولی گویا شما از کامپوننت joomlacomment دارید استفاده می کنید و این کامپوننت با jcomments فرق می کنه... پس در نتیجه در کامپوننت joomlacomment جهت تنظیمات کاراکتر همونطور که خودتون هم فرمودید به تنظیمات و بعد قسمت امنیت می رید و در کامپوننت jcomments همونطور که عرض کردم از پیکربندی کلی به قسمت محدودیتها پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر