masoud6123 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام. من وقتی این فرم ساز رو روی لوکال نصب می کنم بعد از نصب مرحله اول وقتی وارد نصب مرحله دوم میشم و ادامه رو میزنم این ارور رو میده.باید چه کار کنم؟لطفا کمک کنید [ سلام. من وقتی این فرم ساز رو روی لوکال نصب می کنم بعد از نصب مرحله اول وقتی وارد نصب مرحله دوم میشم و ادامه رو میزنم این ارور رو میده.باید چه کار کنم؟لطفا کمک کنید [ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در فروردین 91 سلام کدوم فرم ساز !!! متن ارور چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در فروردین 91 فرم ساز breezingformهست DB function failed with error number 1054 Unknown column 'parent_id' in 'field list' SQL=select id, parent_id As parent from jos_menu where link in ('index.php?option=com_breezingforms&act=managerecs','index.php?option=com_breezingforms&act=managemenus','index.php?option=com_breezingforms&act=manageforms','index.php?option=com_breezingforms&act=managescripts','index.php?option=com_breezingforms&act=managepieces','index.php?option=com_breezingforms&act=share','index.php?option=com_breezingforms&act=integrate','index.php?option=com_breezingforms&act=configuration') order by id نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-12163.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر