mosafer2 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان جملایی وقت همگی به خیر من میخوام وقتی مطلبی بزنم امکان نظر دادن به مطلب باشه 3 تا جوملا دارم 2.5.1 و 2.5.3 مشکل اینجاست که کامپیونتشو میگیرم نصب که میکنم میگه خطا در یافتن فایل فلان یا مشکل در بارگری یا نمیتواند پوشه فلان رو پیدا کند از رو سرور هم که میذارم میخوام نصب کنم باز اینجور چیزایی میده الان 2روزه با این سرو کله میزنم اخرشم نشد کسی هست یه ما یاری بده:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز خطاش میگه ناتوان در یافتن فایل xml ؟ خوب در این مورد خیلی بحث شده!شما اگه سرچ کنید به جواب میرسید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosafer2 0 ارسال شده در فروردین 91 کلمه(xml)رو سرچ کردم ولی چیزی که مشکل منو حل کنه یا مشابه به این باشه ندیدم چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 خدمت شما! http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=282&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر