m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان اختلاف قیمت فروش هاست و دامین برا چیه؟ مثلا: من چند ماه پیش سه سرویس ویژه گرفتم سالانه 30 هزار تومان (یک گیگ هاست + دامین دات کام ) با اینکه جاهای دیگه فقط اجاره هاست یک گیگ بالای 70 هزار تومان بود یا الان یه شرکتی هاست 500 مگابایت رو میده سالانه 25 هزار تومان بعضی از شرکت ها میدن 35 بعضیا 50 و... من همین امروز دامین آی آر رو 4900 دیدم 6000 هم دیدم با اینکه همه شرکت ها خودشون از ایران نیک خرید میکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 خوب دوست عزیز عوامل زیادی هستن! مثلا کیفیت سرویس دهی! یا میزان فضا مثلا شاید بعضی از شرکت ها قطعی زیاد داشته باشن و بعضی ها نه!خوب این توی قیمت تاثیر گزار هست دوست من! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 91 سلام مهم ترین چیزا از نظر من ، یکی امنیت هاست هست یکی پشتیبانی مناسب یکی کیفیت هر چی این سه تا بالا باشه ، قیمت میره بالا تر موفق و شاد باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام مسلما هیچ افزایش قیمتی بی مورد نیست شرکتی که هزینه بالاتری از شما در یافت میکند کیفیت بالاتری از نظر امنیت سرعت هاست آپ تایم بودن دارد حالا بماند که شرکت هایی که الان نام نمیبرم کمال بی انصافی را دارند و با اینکه هزینه بسیار بالایی دریافت میکنند سرویس های خیلی ضعیفی ارائه میدهند جومینا هاست از همه لحاظ مناسب هست بخصوص برای کار با جوملا.... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر