mosafer2 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان جوملایی دوستان من وقتی میخوام یه کد htmi بزنم یعنی ماژول جدید بزنم و یه کد جاوا اسکریپت مثلا امار گیر وب گذر رو میزنم نمیاد چند نوع جاوا اسپریپت هم تست کردم جوملای من 2.5.1 هست چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به جومینا خوش آمدید دوست گلم بارها در این خصوص بحث و راهکار و افزونه هم معرفی شده... لطفا ابتدا جستجو کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosafer2 0 ارسال شده در فروردین 91 مرسی بابت زحماتتون سرچ کردم چیزی که مربوط به این مشکلمه گیرم نیومد تو گوگل چند مورد بود ولی میزی ازشون متوجه نشدم ولی تو این سایت چیزی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمای کنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 نمیدونم چطور سرچ کردید و نتیجه نگرفتید !!! به هر حال این نتیجه یکی از سرچ ها : http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=1fff28af9dce93575f8f99ad3750192b&sortby=lastpost&order=desc با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر