bijan69 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام وقت بخیر من افزونه JComment رو نصب کردم ولی می خوام در 2 تا بخش مختلف ازش استفاده کنم یعنی می خوام که این افزونه 2 بار روی سایت نصب بشه و برای 2 منظور مختلف ازش استفاده کنم که در 2 بخش زبان های آن متفاوت می باشد آیا این امکان پذیر می باشد یا خیر ؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 بله دوست عزیز شما باید در هاست اسم فایل رو تغییر بدید تا نصب بشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bijan69 0 ارسال شده در فروردین 91 تشکر از شما بابت راهنمایی میشه لطفا یک مقدار بیشتر توضیح بدهید که کدام فایل ها را باید تغییر بدهم در افزونه jComment که بتوانم از آن 2 فایل زبان داشته باشم و در 2 بخش متفاوت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 دلیل 2 بار نصب کردن جی کامنت اینه که 2 زبانه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bijan69 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دلیل 2 بار نصب کردن جی کامنت اینه که 2 زبانه باشه؟ بله و اینکه هر زبان را به بخش و یا مطلب خاص اختصاص بدهیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 اسم فایلی که Jcomment درون آن است رو تغیر بدید و هر دو رو نصب کنین. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به دليل اين كه ديتابيس توليد ميشه، كل فايل ها و ديتابيس رو بايد به نام دلخواه تغيير بديد تا درون ريزي ديتابيس هم يكسان نباشه و ديتابيس ها جدا باشه تا دچار مشكل خاصي نشيد سوالي بود در خدمتم.بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. هیچ نیازی نیست که دوبار نصب شود.(برای اینکه دوبار نصب شود باید اسم کامپوننت در کلی خط عوض بشود و همچنین جداول دیتابیس و...) که خیلی وقت گیر هست و... شما برای چند زبانه سازی اگر از جومفیش استفاده می کنید ، خود با خود جومفیش این کار را بکنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر