padidehco 9 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان وقتی می خواهم کامپوننت cb را نصب کنم با خطا زیر مواجه می شوم خطا در آپلود این فایل به سرور رخ داده است. لطفا کمک کنید انجمن را نیز گشتم اما چیزی پیدا نکردم نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد از حالت زیپ نیز خارج کرده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام به روش دستی افزونه را نصب کنید دلیل این ارور بارها در انجمن گفته و راه حل براش ارائه شده تنظیمات اف تی پی درست هستند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در فروردین 91 سلام به روش دستی افزونه را نصب کنید دلیل این ارور بارها در انجمن گفته و راه حل براش ارائه شده تنظیمات اف تی پی درست هستند؟ به روش دستی نمی شه چیکار باید انجام بدم کارم خیلی خیلی گیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست گلم اینقدر در خصوص مشکل در نصب افزونه بحث شده دیگر جایی برای بحث این موضوع نیست ! اگر موفق نشدید در صورت امکان اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست گلم اینقدر در خصوص مشکل در نصب افزونه بحث شده دیگر جایی برای بحث این موضوع نیست ! اگر موفق نشدید در صورت امکان اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید سلام دوست عزیز بر روی لوکال هاست دارم کار می کنم من فقط می دونستم که اگر کامپوننت نصب نشد به صورت دستی نصب کنم وقتی که این کار را می کنم اصلا کامپوننت را نمی شناسه فایل xml هم داره نمی دونم چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 کدام نسخه رو نصب می کنید!؟ نسخه ای که در جومینا منتشر شده را و یا اگر نسخه جدیدتری از این افزونه در سایت سازنده منتشر شده رو مجدد دانلود و نصب کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در فروردین 91 کدام نسخه رو نصب می کنید!؟ نسخه ای که در جومینا منتشر شده را و یا اگر نسخه جدیدتری از این افزونه در سایت سازنده منتشر شده رو مجدد دانلود و نصب کنید... با آرزوی موفقیت اخرین نسخه اون را از سایت سازنده را دانلود کردم نسخه 1.8 برای جوملا 1.5 جواب نمیده ماژول ها با موفقعیت نصب می شوند اما کامپوننت نه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 از طریق نصب از پوشه هم نصب نمی شه !!؟ سیستم لوکالتون چیست ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در فروردین 91 از طریق نصب از پوشه هم نصب نمی شه !!؟ سیستم لوکالتون چیست ؟ موفق باشید نه نصب نمیشه ومپ سرور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در فروردین 91 دست شما درد نکند مشکل از هسته جوملا بود درست شد فقط یک مشکل دیگه ای که دارم اینکه می خواهم کاربران خودشون بتونند پروفایل خودشون را ویرایش کنند و یک قسمتی هم باشه که تمامی کاربرانی که در سایت عضو هستند در یک صفحه در کنار هم نمایش داده بشند و یک اطلاعاتی از قبیل نام و نام خانوادگی و آدرس و کد نمایندگی نمایش داده بشه چطوری می تونم این کار را انجام بدم آن هم با کامپوننت سی بی اگر کامپوننت بهتری هست لطفا بگید البته به غیر از k2 با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در فروردین 91 سلام فقط یک مشکل دیگه ای که دارم اینکه می خواهم کاربران خودشون بتونند پروفایل خودشون را ویرایش کنند این امکان رو به طور پیش فرض دارد. و یک قسمتی هم باشه که تمامی کاربرانی که در سایت عضو هستند در یک صفحه در کنار هم نمایش داده بشند و یک اطلاعاتی از قبیل نام و نام خانوادگی و آدرس و کد نمایندگی نمایش داده بشه این نیز به طور پیش فرض وجود دارد. List management برای همین است! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز اخرین سوالم را از این کامپوننت بپرسم و دیگه وسلام خوب وقتی کنو نمایش کاربر را فعال می کنم لیست کاربر ها نمایش داده نمیشه و با پیغام روبه رو مواجه می شوم"لیست کاربران فعال وجود ندارد " باید چه کاری انجام دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر