kazy2003z 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام وخسته نباشید یک فرم با Breezingforms درست کردم این فرم رو چطور روی سایت نشون بدم ؟؟؟ لطفا منو راهنمایی کنید. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 91 اگه اشتباه نکنم باید بری به منوی ها -->جدید-->و کامپونت مورد نظر را انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام منوها > منو اصلی > جدید>BreezingForms> رو میزنم ولی فرم که ساختم یا ادرسی از فرم نیستش بایستی چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام الان دقیقا حضور ذهن ندارم ولی شما باید نوع را نمایش یک فرم خاص انتخاب کنید بعد در صفحه بعدی شما از سمت چپ فرم مورد نظر را انتخاب می کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام الان دقیقا حضور ذهن ندارم ولی شما باید نوع را نمایش یک فرم خاص انتخاب کنید بعد در صفحه بعدی شما از سمت چپ فرم مورد نظر را انتخاب می کنید. سلام نه اینطوری نیست منوها > منو اصلی > جدید>BreezingForms> فقط یک منو داره به عنوان منو جدید که در اونجا هیچ لینک یا فرمی نیست که بخواد به فرمی که من درست کنم متصل یا نشون بده. لطفا منو راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در فروردین 91 ماژول و پلاگینش رو هم فعال کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم. میشه یکنفر منو راهنمایی کنه؟؟؟ لطفا گیر کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در فروردین 91 با سلام همانطور که دوستان فرمودند بعد از ساختن فرم جدید باید یک منوی جدید برای این مورد بسازی انتخاب نوع آیتم منو: breezingforms فرم جدید در قسمت اضافه نمودن فرم جدید باید نام فرم را دقیقا همون نام فرمی که ساختید وارد کنید اگر فرم و منو را درست ساخاته باشید با زدن منو جدید صفحه جدید با محتویات فرم شما به نمایش درمی آید شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر