gordanetakhrib 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من کامپوننت جومسوشیال رو کامل آن اینستال کردم حتی از روی هاست هم فولدرهاشو برداشتم دیتابیسش رو هم پاک کردم اما وقتی در سایت اصلی روی create an account در قسمت لاگین می زنم ارور می ده که می گه جوم سوشیال رو اینستال کن در قسمت user manager توی administrator هم وقتی می خوام یوزر جدید بسازم save که می کنم یهو یه صفحه سفید میاد که گویا اروره اگه ممکنه راهنماییم کنید سلام من کامپوننت جومسوشیال رو کامل آن اینستال کردم حتی از روی هاست هم فولدرهاشو برداشتم دیتابیسش رو هم پاک کردم اما وقتی در سایت اصلی روی create an account در قسمت لاگین می زنم ارور می ده که می گه جوم سوشیال رو اینستال کن در قسمت user manager توی administrator هم وقتی می خوام یوزر جدید بسازم save که می کنم یهو یه صفحه سفید میاد که گویا اروره اگه ممکنه راهنماییم کنید الان که کامپوننت جوم سوشیال رو uninstall کردم ادمینیستریتور سایتم بالا نمیاد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در فروردین 91 دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟ کسی می تونه بگه این صفحه کجای سایتمه و از کجا می تونم برش دارم و غیر فعالش کنم؟ http://nwsiw.com/index.php?option=com_xipt&view=registration نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام موارد زیر رو یک به یک انجام و مشکل رو بررسی کنید : مطمئن شید هیچ اثری از افزونه باقی نباشه حتی یک فایل زبان... محتویات پوشه های cache و tmp رو به غیر از فایل index.html حذف کنید... فایل .htaccess رو حذف کنید و مشکل رو بررسی کنید و بعد فایل htaccess.txt جوملا رو تغییر نام دهید به : .htaccess موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر