panzer 0 ارسال شده در فروردین 91 در قسمت k2 مطلبی اضافه می کنم و یک فایل هم آپلود می کنم وقتی تو صفحه اصلی میرم و می خوام فایل رو دانلود کنم امکانش هست یک آیکون یا عکس دانلود بزارم و کلید کردن فایل دانلود بشه در رابطه با این موضوع هم راهنمایی کنید مثلا نگاه کنید می خوام مثل نمونه زیر در بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز شما برای این کار باید از افزونه های مخصوص دانلود مثل jdownloads یا phoca download یا... استفاده کنید. اگر هم آموزشی در رابطه با این کامپوننت ها خواستید ابتدا جستجو کنید و اگر نتیجه ای نگرفتید ، یک تاپیک جدید بزنید و سوال را بپرسید... همچنین اگر خواستید یک قالب یا همون استایل برایش بگذارید ، باید یکم کد نویسی شد. در صورت نیاز ایمیل یا پ خ بدید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 با خود k2 هم میشه منتها باید بتونید قالبش را عوض کنید . عوض کردن قالبش یکم مشکله مثلا این سایت را ببینید all2pet.com هنوز 100 در صد کامل نشده اما با k2 برنامه نویسی شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر