apoosh 0 ارسال شده در فروردین 91 مشکلی که من در قالب sj_news دارم و نتونستم حل کنم، شاید این موضوع خیلی ساده به نظر بیاد اما خب من بلد نیستم! وقتی یک بخش از سایت رو میزنم مثلا عنوان تازه ها که در اون چهارتا مطلب به عنوان زیر مجموعه یا همون تیترهای مطالب مختلف هست، کل مطالب به شکل زیر که خیلی بیریخت و درهم ریخته هست ظاهر میشه! چکار باید بکنم که به صورت منظم و قشنگ چیده بشن؟ مثلا زیر تیتر اصلی بخشی از مطلب هم دیده بشه و عکس کوچکی هم جلوش باشه؟ ماژول خاصی میخواد یا باید تو تنظیمات قالب دستکاری انجام بدم؟! لطفا راهنماییم کنید چون هرکاری کردم و تنظیمات مختلف قالب را هم دستکاری کردم فایده ای نداشت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز یه دمو بدی راحت تر میشه راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
apoosh 0 ارسال شده در فروردین 91 لوکال هست، اما قضیه خیلی ساده هست و از عکس مشخصه یک مثال بزنم، مثلا من 10 تا خبر جدید گذاشتم که در صفحه اول به ترتیب میاد، اما اگر کسی بر روی گزینه اخبار کلیک کنه و بخواد همه تیترهای اخبار رو بصورت آرشیو شده ببینه، به صورت بالا و خیلی زشت نشون میده! من میخوام ظاهر عناوین قشنگ و با فضای بیشتری نشون داده بشه، این مشکلم حل بشه، سایتم رو منتقل میکنم روی هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر