vahid2star 2 ارسال شده در فروردین 91 سلام من نمیتونم فایل zarinpal.sql رو ایمپورت کنم تم php my admin همه کار هارو مطابق اموزش انجام میدم ولی اررو زیر میاد #1146 - Table 'aftabeco_new.jos_vm_payment_method' doesn't exist نمیدونم چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما چرا نمیتونید ایمپورت کنید ؟ این کار را باید از دیتا بیس انجام بدید پیامب که به شما میده که جدولتون ساخته نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در فروردین 91 یعنی باید قبل از ایمپورت کردن کار دیگری کنم میشه بیشتر توضیح بدین ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 این افزونه توسط مهندس عابدی پور نوشته شده است از خود سایت زرین پل میتوانید تیکت پشتیبانی ایجاد نمایید . اماابتدا باید جول را ایجاد نموده و سپس محتواش را ایمپورت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من نتونستم از زرین پال کمک بگیرم چیزهای که میگن اصلا مشکلمو برطرف میکنه همش میگن نسخه جوملا جیه یامیگن نسخه ویرچ.مات چیه اگه امکان داره بگید من چطوری جدول درست کنم ؟ممنون میشم نسخه جوملا 1.5.25 نسخه فروشگاه ساز 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 وارد phpmyadmin بشید و از قسمت بالایی تب sql را کلیک کنید سپس محتوای فایل sql که با افزونه منتشر شده است را در آنجا کپی نمایید و دکمه go را بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 این کار رو کردم ولی بازم همون ارور قبلی رو داد ببخشد امکان داره از نسخه ویرچومات باشه؟ اگه لینک دانلود نسخه پایین تر رو بزارید ممنون میشم مثلا 1.1.2 البته فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بر شما از نسخه ویرچومارتتون نیست اولا پیغان خطاش را بدید ببینیم چه خطائی میده و در ثانی من فکر کنم شما الان جدول را موجود دارید ابتدا پاکش کنید و در نهایت با زرین پل هم مشکل را مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام این هم اررو Table 'aftabeco_new.jos_vm_payment_method' doesn't exist من جداول رو چک کردم .متوجه شدم که اسم جداول یه جور دیگه است مثلا چندتا از جداول به صورت زیر است jos_virtuemart_order_items jos_virtuemart_order_userinfos jos_virtuemart_paymentmethods jos_virtuemart_paymentmethods_fa_ir jos_virtuemart_paymentmethod_shoppergroups jos_virtuemart_permgroups Browse Browse jos_virtuemart_products jos_virtuemart_products_fa_ir jos_virtuemart_product_categories jos_virtuemart_product_customfields این طور که مشخصه اسم جداول تغییر کرده لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به نظر شما مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامونا 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام من هم همین مشکل رو دارم .آقای شجاعی توانستید این مشکل رو حل کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_ali_ 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من فکر میکنم از ناهماهنگی بین فایل زرین پال و نسخه 2 ویرچو مارت باشه. چون بین جداول ویرچومارت اینطور نامگذاری برای جداول وجود نداره jos_vm_payment_method منم همین مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jansakht 0 ارسال شده در دی 91 منم همین مشکل رو دارم. jos_vm_payment_method' doesn't exist آخرین نسخه ویرچومارت 2.0.16 رو نصب کردم.موقع ایمپورت زرین پال این ارور رو میده. زرین پال هم که پاسخگو نیست.چه میشه کرد؟ لطفا راهنمایی کنید. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 من هم دقیقا همین مشکل رو دارم بعد از ایمپورت این ارور رو میده Error MySQL said: Documentation #1146 - Table 'u224291997_project.jos_vm_payment_method' doesn't exist این روی هاست رایگان هستش من رو هاست هم تست کردم اما باز همین مشکل رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر