panzer 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام یک مشکل در قسمت مدیریت وقتی مطالبی اضافه می کنم در قسمت k2 و هنگامی که ویرایش می کنم می کنم همون مطالب رو با یک خطا رو به رو میشم که خیلی کلافم کرده نمی دونم چکار کنم متن خطا 500 - یک خطا رخ داده است DateTime::__construct() [datetime.--construct]: Failed to parse time string (-2668-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character مچکر میشم راهنمایی کنید یک سوال دیگه هم دارم ************************************************ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 ارو 500 مربوط به زمانی است که مرورگر آدرس صفحه را پیدا نمیکنه احتمالا در سئو سایتتون مشکل وجود داره . سئو را غیر فعال کنید ببینید باز هم ارور دارید ؟ اگر نداشتید بگید که بریم سراغ رفع مشکل سئو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
panzer 0 ارسال شده در فروردین 91 ارو 500 مربوط به زمانی است که مرورگر آدرس صفحه را پیدا نمیکنه احتمالا در سئو سایتتون مشکل وجود داره . سئو را غیر فعال کنید ببینید باز هم ارور دارید ؟ اگر نداشتید بگید که بریم سراغ رفع مشکل سئو سلام و خسته نباشید مشکل برطرف نشد بلخره نفهمیدم این مشکل از کجاست DateTime::__construct() [datetime.--construct]: Failed to parse time string (-2668-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character Call stack # Function Location 1 JAdministrator->dispatch() JROOT/administrator/index.php:46 2 JError::raiseError() JROOT/administrator/includes/application.php:164 3 JError::raise() JROOT/libraries/joomla/error/error.php:251 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidrock 1 ارسال شده در مهر 91 من هم دقیقا همین مشکل رو با k2 دارم کسی میتونه راهنمایی کنه؟ 500 - یک خطا رخ داده است DateTime::__construct() [datetime.--construct]: Failed to parse time string (-2668-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character برگشت به کنترل پنل با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید http://forum.joomina.ir/thread-10557.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر