apoosh 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام به همه عزیزان من برای ماژول کناری اسلایدشوم یک ماژول تقریبا به حالت خبری میخوام که مشابه یکی از ماژول های پایین که با علامت مشخص کردم باشه تا به الان کلی گشتم و انواع و اقسام مختلف هم نصب کردم اما هیچکدوم خوب از کار درنیومده! دیگه ذهنم به جایی قد نمیده و نمیدونم چطوری میتونم این مدل ماژول رو پیدا کنم خواهشا چیزی هم معرفی کنید که با نسخه 2.5 سازگار باشه اگر کسی این نمونه رو معرفی کنه واقعا محبت بزرگی در حقم کرده، پیشاپیش سپاسگزارم :thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز با ماژول گلوبال نیوز میشه تقریبا مثل این رو درست کرد! اما این رو باید با ماژول تب ساز درست کنی! سرچ کنی تو انجمن ماژول تب ساز دوستان معرفی کردن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در فروردین 91 اینم بد نیست ... http://forum.joomfa.org/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AA%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-t26750.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
apoosh 0 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز با ماژول گلوبال نیوز میشه تقریبا مثل این رو درست کرد! اما این رو باید با ماژول تب ساز درست کنی! سرچ کنی تو انجمن ماژول تب ساز دوستان معرفی کردن موفق باشید والا من چیز خوبی پیدا نکردم، اتفاقا دنبال ماژول تب ساز هستم اما چیزی که از مجموعه ها گلچین کنه نه از ماژول ها، توش عکس کوچیک هم باشه خواهشا شما اگر چیزی میدونید برام لینک بذارید، یک دنیا ممنون میشم اینم بد نیست ... http://forum.joomfa.org/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AA%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-t26750.html این رو گرفتم، اما یک ایراد داره و اینکه میاد ماژولها رو فقط تب سازی میکنه، در صورتیکه من مطالب رو میخوام اینجوری کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 خوب داداش گلم اینی که شما میخوایید ماژول تب ساز هست که معمولا چند تا ماژول یا مجموعه رو قرار میده! اما اگه واسه اخبار میخوایید استفاده کنید من ماژول گلوبال نیوز رو معرفی میکنم! چون واقعا ماژول خوبی هست و کاربردی! با کمکی تغییرات میتونید به همین شکل درش بیارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر