rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 با سلام! دوستان من از جوملا 2.5 استفاده میکنم!اما یه اشکالی داره من وقتی خبر میزارم توی سایت نشون نمیده!یعنی بهتر بگم فقط خبرهایی ویژه رو نشون میده!چه کنم که خبرای معمولی رو هم نشون یده!الان تا خبری ویژه نشه نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز ویژه یعنی نمایش در صفحه ی اول اگر خبری ویژه نباشه در صفحه ی اول نشان داده نمی شود به اون معنایی که شما فکر می کنید نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 داداشه گلم!حالا یه مشکلی دیگه هست و اونم اینه که الان مطالب رو ویژه هم که میزاریم بازم نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مجموعه ای که مطالب ویژه شده در آن قرار دارند منتشر شده اند ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 اره مصطفی جان منتشر شده اما مطالب یا نمایش داده نمیشن یا بعد از چند دقیقه خود به خود نمایش داده میشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام کش جوملا و مرورگرت رو پاکسازی کن ببین بازم همینطوری هست یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 بازمن همین جوره مصطفی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 پیکربندی ---> زمان ذخیره ساز را روی 15 قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام کش اتون اگر فعال هست غیر فعال کنید تنظیمات رو به شکلی که در پست زیر اشاره شده انجام دهید : http://forum.joomina.ir/thread-11245-post-61368.html#pid61368 در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید و مشکل رو بررسی کنید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری مشکل رو بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 امیر جان این زمان ذخیره سازی رو تو پیکر بندی ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام در تنظیمات کلی وارد تب سیستم شوید در قسمت Cache Settings تنظیمات را انجام دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 نه بازم درست نشدنه درست نشد دوستان!هر کاری گفتین کردم اما درست نشددوستان نشد!به خدا هیچ خبری نمیشه گذاشت!کاش کسی بررسی میکرد واسم و نتیجه اش رو میگفت بهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 ممنون از همه مدیران زحمتکش!مشکل درست شد! از همتون ممنونم به خصوص جناب مصطفی صفر علی که واقعا زحمتکش و مهربان هست!ممنونم ازت دوست گلم!دوست نه داداشه گلم! از جناب فرحزادیان و شمسی و تهرانی عزیز هم ممنونم! موفق باشید دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر