arashshiler 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من این کامپونت رو نصب کردم خیلی عالیست و به همه توصیه میکنم ان را نصب کنن اما یه مشکلی پیدا کردم وقتی کسی نظر میخواد بذاره نظر ثبت نمیشه یعنی نظر رو مینویسی ارسال میزنی اما نظر ثبت نمیشه :huh::huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما از جی کامنت استفاده کن نسخه های زیادی داری و عالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما از جی کامنت استفاده کن نسخه های زیادی داری و عالیه اخه این کامپونت خیلی خوبه حیفم میاد :s مگه میشه اخه چرا ثبت نمیکنه خب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما افزونه امنیتی مثل جی ه-ک گارد رو سیستمتون نصبه غیرفعالش کنید بعد دوباره امتحان کنید ببینید مشکل پابرجاست یا نه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما افزونه امنیتی مثل جی ه-ک گارد رو سیستمتون نصبه غیرفعالش کنید بعد دوباره امتحان کنید ببینید مشکل پابرجاست یا نه یا علی خیلی خیلی ممنون اقای دفاعی مشکلم حل شد ولی ایابا غیر فعال کردن افزونه ه-ک دچار مشکل نخواهم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 دچار مشکل که نمی شید ولی خب این افزونه ها با هم مشکل دارن میتونید از افزونه های مشابه استفاده کنید که با جیکامنت تداخل نداشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر