filip-m 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من دیروز سایتم رو نصب کردم روی یه هاست رایگان و تا یه ساعت پیشم بالا می اومد اما الان پیغام Unknown serverType: رو میده:(:( لطفا منو راهنمایی کنید:1:: اگه میشه بگید این پیغام مال چیه؟ البته قبل از این قضیه چند تا template رایگان خواستم روش آپلود کنم که نصب نشد یعنی ممکنه مال اونا باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مشکل از هاست رایگان شماست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در فروردین 91 با تشکر از آقای فرحزادیان یعنی این مشکل تو هاست های رایگان طبیعیه؟ و یعنی ممکنه سایتم درست بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 خواهش میکنم بله طبیعی هست ولی پیشنهاد میکنم اگر بصورت جدی و دائمی میخواهید کار کنید از هاست های رایگان استفاده نکنید چون دیر یا زود با توجه به محدودیت هایی که دارند شما رو با مشکل روبرو می کنند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر