rezaee 5 ارسال شده در فروردین 91 در ادامه مشکلاتم یه چیز دیگه رو هم متوجه شدم و اونهم اینه که ماژول جستوجوی پیشرفته چیزی رو پیدا نمیکنه!!! اما جستوجوی عادی کار میکنه این مشکل میتونه چطور حل بشه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در فروردین 91 دموی آنلاین فکر نمیکنم مشکلی رو حل کنه.. درهرصورت خدمت شما بالای سایت جستوجوی ساده رو فعال کردم کلمه خانواده جستجو شده بصورت ساده کلمه خانواده جستوجو شده با جستجوی هوشمند تو جستوجوی ساده کلی پیدا میشه اما هوشمند اصلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام افزونه مورد نظرتون با نسخه جوملاتون سازگاره !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام افزونه مورد نظرتون با نسخه جوملاتون سازگاره !؟ موفق باشید دوست عزیز جوملا 2.5 هست و این افزونه همراه خود جوملا 2.5 وجود داره!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 خیلی ببخشید که اینجا پست دادم! اما واسه منم همین جوره و تازه ارسال مطلب توی جوملا 2.5 حیلی کند هست!وقتی خبر میزاریم یه زمانی طول میکشه تا خبر روی صفحه اصلی بیاد! و بعضی ار ماژول هایی که با خود جوملا هستن مشکل دارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در فروردین 91 خیلی ببخشید که اینجا پست دادم! اما واسه منم همین جوره و تازه ارسال مطلب توی جوملا 2.5 حیلی کند هست!وقتی خبر میزاریم یه زمانی طول میکشه تا خبر روی صفحه اصلی بیاد! و بعضی ار ماژول هایی که با خود جوملا هستن مشکل دارن شما از جوملا 1.5 منتقل شدید به 2.5؟ این شاید بخاطر زمان کش سیستمتون باشه که میتونید از طریق بخش تنظیمات زمان رو تغییر بدید تا مطالب رو از کش نخونه... و بنظرم بهتر حالتش استاندارد باشه از نظر من 2.5 بهتره شما باید مشکلات رو حل کنید... کسی نبود با سیستم هوشمند جستوجو مثل من مشکل خورده باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 میشه واضح تر بگی دوست من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در فروردین 91 میشه واضح تر بگی دوست من منوی سایت-- پیکربندی -- زبانه سیستم --- تنظیمات ذخیره ساز خودتون باقیش رو بررسی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر