mehdi12345 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و تشکر از همه برو بچه های جومینا خصوصا آقای مانیان عزیز دوستان من یه مشکلی با قالبم دارم وقتی برای بخشهام یه تو ضیح مختصر می نویسم زمانیکه به اون بخش میرم به صورت عجیبی این توضیحات در هم ریخته میشه برای درک بهتر عکس زیر رو ببینید دموی انلاین http://www.funline.ir/%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C ممنون میشم اگه راهنماییم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما در خط 1 فایل joomla.css قالب ، این کد را جایگزین کنید: .contentpane ul li { line-height: 25px; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi12345 0 ارسال شده در فروردین 91 جناب مرادی با تشکر از شما کدی رو که داده بودین اضافه کردم ولی هیچ تغییری نکرد مشکل کماکان پا برجاست کسی از دوستان می تونه به من کمک کنه؟ جناب مرادی با تشکر از شما کدی رو که داده بودین اضافه کردم ولی هیچ تغییری نکرد حتی اون 25px رو هم تغییر دادم ولی نشد مشکل کماکان پا برجاست کسی از دوستان می تونه به من کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام ابتدا وارد مسیر زیر شوید : templates/funline/css/joomla.css سپس کد زیر را پیدا کنید : .contentpane ul li { height: 25px; line-height: 25px; } در کد بالا خط زیر را حذف کنید : height: 25px; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi12345 0 ارسال شده در فروردین 91 با تشکر از اقا مصطفی و بقیه دوستان مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر