mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام. مطالبي كه در قسمت مطلب جديد وارد ميكنيم چه جوري ميشه در صفحه اول نمايش داد: ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست من به انجمن جومینا خوش آمدید برای نشان دادن در صفحه ی اول شما باید تیک "سرمقاله (صفحه اصلی)" رو در حالت "بله" قرار بدید برای آموزش کامل می توانید به بخش آموزش انجمن مراجعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما مظلب رو بصورت ویژه شده درآوردید و نشون نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست من به انجمن جومینا خوش آمدید برای نشان دادن در صفحه ی اول شما باید تیک "سرمقاله (صفحه اصلی)" رو در حالت "بله" قرار بدید برای آموزش کامل می توانید به بخش آموزش انجمن مراجعه کنید سلام. در صورت امكان دقيقا بفرماييد اين تيك در كجا قرار داره. نتونستم پيداش كنم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز همونطور که آقای دفاعی گفتن اگه مطلب رو به صورت ویژه منتشر کنید در صفحه اول نشان داده میشه:sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام توضیح دوست عزیزمون hose در خصوص جوملا 1.5 بود در جوملا 2.5 همانطور که دوستان اشاره کردند به جای بله باید ویژه رو انتخاب کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام توضیح دوست عزیزمون hose در خصوص جوملا 1.5 بود در جوملا 2.5 همانطور که دوستان اشاره کردند به جای بله باید ویژه رو انتخاب کنید... با آرزوی موفقیت سلام آقا فرحزادیان من روی یه سایتم جوملا 1.5 هست روی یکی دیگه جوملا 2.5 که هردوشون حالت ویژه تیک نداره باید بله و خیر انتخاب کنی:-/برای همین گفتم باید بله انتخاب شود چون چیز به عنوان تیک زدن ندیدم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام همانطور که دوستان در بالا هم اشاره کردند در جوملا 2.5 بایستی مطالب را ویژه کنید تا در صفحه اصلی نمایش داده بشه اما نکته را هم درنظر داشته باشید که مجموعه ای هم که مطلب در آن قرار گرفته نیز منتشر شده باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 با سلام! دوست عزیز بنده هم مشکل شما رو داشتم اما به لطف اقا مصطفی حل شد! اول اینکه باید فارسی ساز جوملا 2.5 رو کامل نصب کنید!یعنی تاریخش باید شمسی باشه نه میلادی! بعدش هم مجموعه ها باید فعال باشن که منتشر بشه خبر در اخر هم وقتی خبر میزارید باید منتشر شده رو بزنید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر