feyzabadimo 5 ارسال شده در فروردین 91 با عرض سلام خدمت همه جومینایی های عزیز خسته نباشید خدمتتون عرض کنم که من ماژول منوی آکاردئونی روی سایتم نصب کردم... ولی یه مشکل دارم و اونم اینه که می خوام وقتی سایت load میشه یکی از تب های این منو (تب اول) به صورت فعال و باز باشه... اینم دمو: http://varastegan.ac.ir (منوی آبی رنگ کنار اسلایدشو) با تشکر از همه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در فروردین 91 از دوستان کسی نیست بهم کمک کنه؟!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 از دوستان کسی نیست بهم کمک کنه؟!!!! سلام دوست عزیزم شما ماژولی رو که نصب میکنید دمو داره که قیل از نصب میتوانید دمو رو ملاحظه نمایید... این ماژولی که نصب کردین داخل دمو باز بوده یکی از نوار عنوانهاش؟ داخل تنظیماتش بعید میدونم چنین امکانی رو داشته باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در فروردین 91 از دوستان کسی نیست بهم کمک کنه؟!!!! سلام دوست عزیزم شما ماژولی رو که نصب میکنید دمو داره که قیل از نصب میتوانید دمو رو ملاحظه نمایید... این ماژولی که نصب کردین داخل دمو باز بوده یکی از نوار عنوانهاش؟ داخل تنظیماتش بعید میدونم چنین امکانی رو داشته باشه! سلام نه اینطوری نبوده... منم تو تنظیماتش پیدا نکردم... می خوام ببینم میشه با کد خاصی این کار رو انجام داد؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در فروردین 91 از متخصصین تالار جومینا کسی نیست بهم کمک کنه......... من به شدت کارم گیره....... :huh::huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر