jahan654 0 ارسال شده در فروردین 91 من یک سایت با جوملا 2.5 دارم برای پشتیبانی از کاربرانم مجبورم که از whmcs نال شده استفاده کنم می خواستم نرم افزار یا کامپوننتی وجود داره که ویزگی های زیر را داشته باشده (که کاربران با وارد کردن یوزر و پسورد به بخش پشتیبانی واد شوند)و مجبور نباشم از یک نرم افزار نال شده استفاده کنم پشتیبانی از کاربران امکان قسطی کردن محصول برای فروش و صادر شدن صورتحساب برای کاربر (کلا چهار نوع خدمت بیشتر نداریم)(خیلی مهم نیست) داشتن بخش بازاریابی فروش امکان ایجاد پرداخت آنلاین با تشکرکسی پیشنهادی ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام حیفه whmcs رو بیخیال بشید! سیستم فوق العاده ای هست پیشنهاد می کنم از نسخه لایسنس دارش با خیال راحت استفاده کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در فروردین 91 درود . می توانید از ار اس تیکت استفاده کنید که البته تجاری میباشد . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام کسی میدونه چطوری می شود whmcs را در قالب جوملا در آورد. مانند سایت جومینا هاست. کاری که آقای فرحزادی انجام داده. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام جناب غفاری سئوال جدید در تاپیک جدید البته بعد از جستجو این سئوال قبلا پرسیده شده اینکار بصورت اختصاصی انجام شده شما باید با کدنویسی اشنایی داشته باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر