hamed_goun 0 ارسال شده در مهر 89 با عرض سلام خدمت همه ی عزیزان من میخوام یه پستم بالای همه ی پست ها در تمام صفحات نمایش داده بشه. حالا باید واسه این کار از ماژولی خاصی استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مهر 89 سلام تاریخ انتشار مطلب مورد نظر رو مثلاً 10 سال دیگه انتخاب کنید.(آغاز انتشار نه هاااا تاریخ انتشار) در همه سیستم ها این روش جواب داه برای من اما در جوملا تست نکردم شما تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HeLlBoy 0 ارسال شده در مهر 89 سلام شما الان چندين بار اين مطلب رو ذكر كرديد لطفا از قوانين پيروي كنيد در غير اين صورت دوستان به وضيفه خودشون عمل ميكنن و شما رو چندين مدت محروم ميكنن اكانت خود بنده هم چندين بار محروم شد!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام نمیدونم این دوستان گل بنده دارن چیکار میکنند ! دوست عزیز فعلا 3 روز حق ارسال از شما گرفته شد در صورت تکرار به صورت جدی با شما برخورد خواهد شد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر