hesamtabatabaei 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام بچه ها خوبین این سایت را باید 3 شنبه تحویل بدم یا این قالب ولی نوشته های منوی راست چین نمیشه چکار کنم کمک کنید !!!!1 عکس را ضمیمه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام لطفا دموی انلاین بگذارید تا کدها بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesamtabatabaei 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام لطفا دموی انلاین بگذارید تا کدها بررسی بشه دومین هنوز نرگفتم واسه سایت با این باز کنید دمــــــــــوی انلاین با تشمر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 من الان با آی ای و فایرفاکس دیدم در هر دو نوشت های سمت راست بودن شما کش مرورگر و جوملاتو پاک کن دوباره ببین نسخه و نام مرورگر شما چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesamtabatabaei 0 ارسال شده در فروردین 91 من الان با آی ای و فایرفاکس دیدم در هر دو نوشت های سمت راست بودن شما کش مرورگر و جوملاتو پاک کن دوباره ببین نسخه و نام مرورگر شما چیه؟ firefox 11 شما با چه نسخه ای دیدی سایتو سلام مجدد بچه ای نوشته ها مشکل حل شد ولی اگه ببنید سایت دوباره وقتی حالت نمایش می روید کادر زیر منوش ترازش خوب نیست سمت چپ هست ببنید منظورم می فهمید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر