scmorfi 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام من قالب visage رو دانلود کردم رو این سایت گذاشته : www.sivanart.ir ولی مشکلی که هست اینه که من بخوام زیرمنو را ببینم باید کلیک کنم تو صفحه جدید زیرمنو باز میشه من میخوام تا موس میره رو منو زیرمنوها نشون داده بشه باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست من شما میتونید از swmenu جوملا استفاده کنید هم ساده هست و هم حرفه ای موفق و سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در فروردین 91 نه داداش اینکه میگی نمیشه باهاش split menu ساخت کسی نمیتونه یهکمکی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز سرچ کنید ماژول منو.... انواع و اقسام منو ساز ها هستند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز برای این کار وارد تنظیمات ماژول بشید و نحوی نمایش زیر منو رو تغییر بدین زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در فروردین 91 دوستان من همه میگین بگرد من دوست دارم یکی به من یدونه نشون بده من همه سایت ها رو زیرو رو کردم ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر