maria 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان من میخوام یه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم ، میخوام از جوملا برای کارم استفاده کنم ولی کاملا در این مورد بی تجربه هستم حتی بیس کار رو هم بلد نیستم تا اینجا پیش رفتم که هاست و دومین خریدم و اونا جوملا رو هم برام نصب کردند ، از دوستان کسی هست که بتونه در راه اندازی اولیه کمکم کنه، اگه کسانی هستن که بهم کمک کنن لطفا در صورت تمایل شماره تماس شون رو به آدرس زیر ایمیل کنن mariamohammadpur@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان من میخوام یه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم ، میخوام از جوملا برای کارم استفاده کنم ولی کاملا در این مورد بی تجربه هستم حتی بیس کار رو هم بلد نیستم تا اینجا پیش رفتم که هاست و دومین خریدم و اونا جوملا رو هم برام نصب کردند ، از دوستان کسی هست که بتونه در راه اندازی اولیه کمکم کنه، اگه کسانی هستن که بهم کمک کنن لطفا در صورت تمایل شماره تماس شون رو به آدرس زیر ایمیل کنن mariamohammadpur@gmail.com سلام خوشحال میشم بتونم تو جوملا به شما کمک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در فروردین 91 هميشه سعي كن به جاي ماهي خواستن از بقيه ، ازشون بخواي ماهيگيري يادت بدن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست من شما میتونید به قسمت مربوطه مراجعه کنید آموزش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر