مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من این کامپونت ماژول نمایش آب و هوا جومینا رو دانلود کردم منها بلد نیستم فارسیش کنم چطوری فارسی میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزيز بيشتر توضيح بدين يعني چي اين ماژول ؟؟؟ ماژول آب و هواي جومينا كه خودش فارسي هست ؟ اينم لينك دانلود http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13161773791.exe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 دوست من انگیلیسی نوشته!!!! یعنی اینکه روزها و اسم شهر رو به انگیلیسی نوشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در فروردین 91 دمو آنلاين بذاريد ...من تو خيلي از پروژه هام از اين استفاده كردم فارسي هست ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 درست شد دوست من مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peach2 0 ارسال شده در خرداد 91 دوستان من یکجا دیگه سوال کردم اما الان این موضوع رو دیدم مشکل من همین مشکل دوستمون هست اما مشکل من حل نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر