faeze k 8 ارسال شده در فروردین 91 سلام.من با فوکا بالاخره موفق شدم.دانلود میکنه:-).خود فوکا امکان دسترسی دادن به اعضا رو داره.من میخواستم فقط بدونم که میشه توی اون صفحه زمانی که کاربر هنوز عضو نشده یه پیغام بده بهشون که باید عضو شوید.از طریق کد نویسی یا پلاگین خاصی لازم؟ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در فروردین 91 شما ميتونيد دسترسي رو به اعضا بديد اونوقت وقتي ميخوان دانلود كنن فرم كاربر مياد ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در فروردین 91 شرمنده.من متوجه منظورتون نشدم.امکانش هست بیشتر راهنماییم کنید. اگر بخوام زمانی که کاربرانی که هنوز عضو نیستند وقتی رفت به صفحه دانلود فقط یه پیغام به کاربر نمایش داده بشه که باید عضو شوند. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در فروردین 91 شما 100 % يه منو درست ميكنيد براي قسمت دانلود تو همون قسمت ايجاد كردن منو گزينه هست براي ايجاد سطح دسترسي فقط كافيه اونجا تعزيف كنيد براي اعضاء :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در فروردین 91 درسته.حق با شماست.اما میخواستم ببینم برای اینکه پیغام نمایش داده بشه راهی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در فروردین 91 درسته.حق با شماست.اما میخواستم ببینم برای اینکه پیغام نمایش داده بشه راهی هست؟ وقتي من رو فقط براي اعضا منتشر كنيد سيستم به صورت خودكار به كاربر پيغام ميده كه براي استفاده از اين قسمت بايد وارد سايت شده يا عضو شويد ژ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در فروردین 91 خیلی خیلی ممنون.دستتون دردنکنه.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در فروردین 91 خیلی خیلی ممنون.دستتون دردنکنه.:thankyou: سلام دوست من شما برای تشکر از پست مورد نظر روی دکمه " تشکر " در پایین پست کلیک کنید . " قوانین انجمن " سلام دوست من شما برای تشکر از پست مورد نظر روی دکمه " سپاس " در پایین پست کلیک کنید . " قوانین انجمن " نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر