emad_f1372 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان من مشکل در نصب کامپوننت مدیریت مدرسه دارم نصب می شود ولی وقتی که به قسمت کامپوننت ها می رونم که اجراش کنم خطا می گیرد توجه داشته باشید که جوملا من 1.7.5 است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان من مشکل در نصب کامپوننت مدیریت مدرسه دارم نصب می شود ولی وقتی که به قسمت کامپوننت ها می رونم که اجراش کنم خطا می گیرد توجه داشته باشید که جوملا من 1.7.5 است با سلام دوست عزیز دقت داشته باشید که این کامپوننت تو لوکال و هاست رایگان کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در فروردین 91 فکر کنم این کامپوننت برا نسخه 1.5 باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در فروردین 91 بله برای جوملا 1.5 هست و روی 1.6 به بالا نصب نمی شه. بسته نصبی هم روی لوکال نصب نمی شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در فروردین 91 از ورژن 4 این کامپوننت استفاده کن روی لوکال هم جواب میده من تست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر