shigri20 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام ، من یک مشکلی توی سایتم دارم وقتی توی گوگل چستجو می کنم لینک سایتم رو نمی یاره البته اگه هر کدوم از لینک های سایتم به غیر از لینک اصلی رو سرچ کنم میاد ولی لینک اصلی رو که می زنم انگار ایندکس نشده نمی دونم مشکل چیه لطفا راهنمایی بفرمایید همچنین یک سری لینک هایی رو هم نمایش می ده که دلم نمی خواد نمایش داده بشه یه جورایی ناراحت کننده است با سلام ، من یک مشکلی توی سایتم دارم وقتی توی گوگل چستجو می کنم لینک سایتم رو نمی یاره البته اگه هر کدوم از لینک های سایتم به غیر از لینک اصلی رو سرچ کنم میاد ولی لینک اصلی رو که می زنم انگار ایندکس نشده نمی دونم مشکل چیه لطفا راهنمایی بفرمایید همچنین یک سری لینک هایی رو هم نمایش می ده که دلم نمی خواد نمایش داده بشه یه جورایی ناراحت کننده است همونطور که توی تصاویر می بینید هم لینک اصلی یا دامنه اصلی سایت رو سرچ نمی کنه هم اینکه لینک هایی رو نشون می ده که برام مشکل ساز می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shigri20 0 ارسال شده در فروردین 91 کسی جوابی نداره، اگه کسی مشکل رو می دونه لطف کنه راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 چند وقتی هست ثبت کردین سایت رو در گوگل وب مستر؟ ضمن اطلاع میگم داخل سایت شما داخل منوی Allama Arif Hussaini هیلتر شده .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shigri20 0 ارسال شده در فروردین 91 خیلی ممنون از پاسختون ، تقریباً یک هفته می شه که توی گوگل وب ماستر ثبتش کردم، الان دوتا مشکل دارم یکی اینکه دومین رو با سرچ مستقیم نمیاره با دوبار سرچ میاره دوم اینکه وقتی هم که گوگل صفحات ایندکس شده رو لینک می ده توی عکس نشون دادم لینک به صفحه ریست یوزر و رجیستری می ده لطفا راهنمایی بفرمایید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 خوب ببینید شما حدود 4 هفته باید برای ایندکس گوگل صبر کنید... در ضمن شما نحوه ی ثبت صحیح سایت مپ سایت خودتون در گوگل مستر رو یاد بگیرید(اموزش ها همه جا هستند) پس از ثبت سایت 1 ماه بعد چک کنید... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shigri20 0 ارسال شده در فروردین 91 بازم تشکر ، نقشه سایتم رو هم توی گوگل ماستر ثبت کردم، باشه صبر می کنم، فقط چرا اون لینک ها رو ثبت کرده لینک مربوط به رجیستری و ریست پسورد یوزر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز شما بی مورد نگران هستید... این عکس رو ملاحظه کنید: میبینید که ادرس صفحه اصلی+ادرس سایت مپ شما ثبت شده هستش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shigri20 0 ارسال شده در فروردین 91 جناب leksoz خیلی ممنون که پیگیری نمودید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر