دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام این پلاگین رو به درخواست یکی از دوستان طراحی کردم. البته من طراح افزونه نیستم ولی خب یه چیزهایی بلدم بعد از نصب پلاگین به بخش مدیریت پلاگین ها رفته و دنبال عبارت پلاگین گوگل پلاس ویژه بگردید و فقط کافیه که فعالش کنید تا یک دکمه همانند تصویری که در بالا براتون گذاشتم به گوشه سمت چپ و پایین سایتتون اضافه بشه که با اسکرول صفحه حرکت می کنه. سایت سازنده دموی افزونه دانلود از سرور جومینا در پناه حق باشید 1 واکنش ها : mohsenakhoondi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و تشکر از جناب دفاعی عزیز پس از نصب افزونه روی چندین سایت و سروکله زدن مکرر با کد قالب ها و پلاگین یک مشکل وجود داره: پس از فعالسازی پایین سایت اسکرول میخوره و انگار یک فضای *x* پیکسل رو به اون اختصاص داده: در سایتی هم که بعنوان دموی افزونه معرفی شده این مشکل وجود داره (پس از کلیک روی دکمه پلاس و بستن پنجره باز شده یکبار در فضای خالی بالای پلاگین کلیک کنید، خواهید دید که اسکرول ظاهر میشه) از اونجائیکه در الگوریتم جدید گوگل رتبه سایت شما بستگی نسبتاً زیادی به صفحه پلاس و لایک ها خواهد داشت و این امر در سئو بسیار دخیل هست لطفاً راهنمایی بفرمائید که از این افزونه زیبا و کاربردی استفاده درست بکنیم. قابل توجه استاد تهرانی عزیز که به این موضوع حساسیت ویژه ای دارند لطفاً راهنمایی بفرمائید... با سپاس علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 دوست گرامی طبق قوانین رفتار کنید! این تاپیک تنها ارائه پلاگین هست و سوالات خود را در تاپیک و بخش مربوطه قرار دهید... (در ضمن اسکرول افقی که فرمودین تنها در زمان لود سایت ظاهر میشه...پس از لود کامل اسکرول از بین میره,داخل دمو هم قابل رویت هست) 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در آبان 91 سلام آقا من هر کاری میکنم باز نمیشه یعنی میاد آیکونهای مربوط بهش نمیاد. چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام اگه مثل جومینا که همین الان است میشه یعنی شکل میاد ولی خود دکمه گوگل پلاس نمیاد به احتمال خیلی قوی از تحریم بودن است. این قضیه خیلی مشکوک میزنه چون من سایت های خارجی رو با آی پی ایران میبینم ولی برای سایت های ایرانی رو نمیبینم. همین طور هم در خارج کشور کسانی پرسیدن گفتند ما هم برای سایت های ایرانی رو نمی بینیم. شاید علتش فرق داشته باشه ولی باید بگم همه جایی است در پناه ایزد 2 واکنش ها : majidlox و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 91 سلام من نصب کردم ولی شکل فلش نیومد www.rozatozahar.ir لبیک یا حسین(ع) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر