Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوستان گرامی من میخوام زباله دان رو خالی کنم ولی هرچی گشتم پیداش نکردم، از کجا باید بهش دسترسی داشت؟؟؟البته تو جوملای 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در فروردین 91 سلام به قمست مدیریت مطالب وارد شوید سپس در بخش قیلطر گزینه انتخاب حالت رو روی زباله قرار دهید مانند تصویر زیر: آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 مرسی اقا مصطفی مفید بود:thankyou: یه مشکل دیگه؟آقا نمیدونم چرا وقتی مطالب رو انتخاب میکنی که از زباله پاک کنه کار انجام نمیده پاک نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام ! چه اروری میده ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام اروری نمیده فقط مثلا وقتی میخود پاکشون کنه صفحه رو رفرش میکنه باز اونا هستن پاک نشدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام کش مرورگر و جوملا رو پاک کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اگه بازم پاک نشد ، میتونی از طریق دیتابیس حذفش کنی موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام کش مرورگر و جوملا رو پاک کنید زندگیتان سپید سلام کش مرورگر و جوملا رو پاک کردم باز اعمال نشد البته کش جوملا رو از بخش تعمیرات سایت پاک کردم اگه درست باشه؟؟ با سلام اگه بازم پاک نشد ، میتونی از طریق دیتابیس حذفش کنی موفق و پیروز باشید یا حق نمیخوام از این طریق باشه این دیگه راه آخره:sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام یک بار ریپیر کنید انشالله درست خواهد شد /. @ اگه نشه من راهی به ذهنم نمیره انشالله دوستان کمکتان خواهان کرد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 مرسی از شما ها بلاخره پاک شدن ، یبار برگشتشون دادم به مطلاب دوباره حذف کردم که بلاخره پاک شدن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر