Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و خسته نباشید من میخواستم یکی از موقعیت ها رو تنها برای مهمان فعال کنم که برای اعضا نشون نده ، اما تو فایل ایندکس قالب موقعیت ها رو نیست میخواستم ببینم دیگه موقعیت ها رو کجا میزارن تا بتونم اوم موقعیت رو برای اعضا غیر فعال کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما وقتی میخواید ماژول رو فعال کنید میتونید اونجا تعرف هم بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 نمیخوام ماژولی رو فعال کنم ، میخوام یه ماژول رو برای اعضا غیر فعال کنم که نشون نده (البته موقعیت ماژول هست) واسه همین باید تو صفحه اندیکس کد رو وارد کنم اما نه تو ایندکس قالب و نه تو ایندکس جوملا موقعیت های ماژول نیستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در فروردین 91 سلام از قسمت مديريت ماژول ها ماژول مربوطه رو باز كنيد و از قسمت سطح دسترسي تعيين كنيد براي عموم باز بشه يا اعضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 91 چیزی که آقای احمدعبداله نژاد گفتندقیقا همین چیزی هست که بنده بهش اشاره کردم همین هم درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 مرسی از پاسخ های شما اما مشکل اینجاست که در اون تعیین دسترسی تنها گزینه های عمومی و اعضا و ویژه رو داره و واسه مهمان چیز ی نیست، واسه همین میخوام موقعیتی رو واسه مهمان نشون بده باید کد بزارم اما معلوم نیست موقعیت ماژول ها رو تو کدوم فایل ها تعریف کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام تا جایی که یادم میاد قبلا در این باهر در تالار بحث شده بود و بچه ها برای این کار کد هایی رو قرار داه بود که اون قسمت از قالب رو شخصی سازی می کرد برای مهمان ! سرچ کنید / با چند عنوان مختلف اگه پیدا نکردید بفرمایید من هم یرچ میکنم براتون ... زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 بلاخره پیداش کردم که موقعیت ماژول ها رو کجا تعریف کردن تو این قالب، اما مشکل اینجاست موقعیت ها رو تو فایل با پسوند xml ذخیره کردن ، چطوری میتونم دستورات php رو تو این فایل وارد کنم؟؟؟ با سلام تا جایی که یادم میاد قبلا در این باهر در تالار بحث شده بود و بچه ها برای این کار کد هایی رو قرار داه بود که اون قسمت از قالب رو شخصی سازی می کرد برای مهمان ! سرچ کنید / با چند عنوان مختلف اگه پیدا نکردید بفرمایید من هم یرچ میکنم براتون ... زندگیتان سپید سلام کدش رو دارم مشکل من اینه که باید ین کد رو تو فایل ایندکس بزارم اما تو فایل ایندکس موقعیت ماژول ها تعریف نشده بعد از گشتن پیدا کردم موقعیت ها رو کجا تعریف کردن اما تو فایل xml هست نمیدونم چطوری باید کد ها رو وارد اون کنم چون php هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام امکان تعریف موقعیت ها در فایل xml وجود نداره اون فایل xml که شما پیدا کردین برای معرفی موقعیت به جوملاست. حتما و 100%در فایل php تعریف شده است . بشتر بگردید پیدا می کنید / معمولا در index.php تعریف می شود یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام امکان تعریف موقعیت ها در فایل xml وجود نداره اون فایل xml که شما پیدا کردین برای معرفی موقعیت به جوملاست. حتما و 100%در فایل php تعریف شده است . بشتر بگردید پیدا می کنید / معمولا در index.php تعریف می شود یا حق والا فقط این یه فایل رو پیدا کردم البته تا فعلا که توش اسم موقعیت ها رو زده بود ، والا تو فایل اندکس هیچی جز این نوشته ها نیست <?php /* * ------------------------------------------------------------------------ * JA T3 Blank template for joomla 2.5 * ------------------------------------------------------------------------ * Copyright (C) 2004-2011 J.O.O.M Solutions Co., Ltd. All Rights Reserved. * @license - GNU/GPL, http://www.gnu.org/licenses/gpl.html * Author: J.O.O.M Solutions Co., Ltd * Websites: http://www.joomlart.com - http://www.joomlancers.com * ------------------------------------------------------------------------ */ // no direct access defined ( '_JEXEC' ) or die ( 'Restricted access' ); if (class_exists('T3Template')) { $tmpl = T3Template::getInstance(); $tmpl->setTemplate($this); $tmpl->render(); return; } else { //Need to install or enable JAT3 Plugin echo JText::_('MISSING_JAT3_FRAMEWORK_PLUGIN'); } باز میگردم تا ببینم چی میشه هیچ فایل php پیدا نکردم که توش موقعیت ها رو زده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام ان قالبی که شما دراید استفاده استفاده میکنید داره از فریم ورک t3 بهره میگیره /. متسفانه من با این فریم روک زیاد کار نکردم ...فقط تا این حد بگم که در فریم ورک ها میشه این رو ایجاد کرد که از پلاگن همراه فریم ورک بعضی از فایل ها رو بخونه.. @ یک بار کلیه فایل های قالبتون رو در نودپد++ باز و اسم موقعیت هارو سرچ کنید احتمالاً به جواب برسید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام ان قالبی که شما دراید استفاده استفاده میکنید داره از فریم ورک t3 بهره میگیره /. متسفانه من با این فریم روک زیاد کار نکردم ...فقط تا این حد بگم که در فریم ورک ها میشه این رو ایجاد کرد که از پلاگن همراه فریم ورک بعضی از فایل ها رو بخونه.. @ یک بار کلیه فایل های قالبتون رو در نودپد++ باز و اسم موقعیت هارو سرچ کنید احتمالاً به جواب برسید . زندگیتان سپید سلام مرسی از پاسختون، خب منم همه فایل ها رو با نودپد++ باز کردم که میگم تو یه فایل xml موقعیت ها رو پیدا کردم:exclamation: این قالب هست میتونید خودتون ببینید ------- لینک حذف شد ------- دوست عزیز نه این قالب تجاری نیست رایگان هست اگه تجاری بود که نمیزاشتم در اختیار شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام ماشالله به خودم که بدون وارد کردن هیچ کدی تو هیچ جا تونستم مشکل خودم رو حل کنم مرسی از شما دوستان:thankyou: موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزيز ميشه بفرماييد مشكلتون چطوري حل شد تا من و ساير دوستان هم استفاده كنيم. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزيز ميشه بفرماييد مشكلتون چطوري حل شد تا من و ساير دوستان هم استفاده كنيم. :thankyou: سلام دوست گرامی وقتی کسی نیست کمک کنه و هیچ فایلphp پیدا نمیکنی که موقعیت های ماژول توش باشه تنها به یه صورت میشه مشکل رو حل کرد اونم اینه که بیخیالش شدمنم فعلا بیخیال شدم حوصله الافی ندارم:cool:یه راه حل ساده بدون هیچ گونه کدنویسیبرای اینکار فقط کافیه یه گروه کاربری مهمان ایجاد کنی و دسترسی مهمان، دیگه نیازی به چیزی نیست:D من واسه خودم همین کارو کردم:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر