masoud6123 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام.دوستان من مي خواستم بدونم افزونه هايي داريم كه مثل اين سايت زيبا باشه؟اگر هست بهم معرفي كنيد.ممنون ميشم.منو هاشم به صورت تصويري هست.همچين افزونه هايي در جوملا داريم؟ http://samenigallery.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در فروردین 91 به این صورت که نمیشه چون این سایت بصورت فلش طراحی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در فروردین 91 هيچ افزونه اي نداريم كه بتونه اين كارارو كنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام همونطور که اقای موذنی گفت این سایت با فلشه افزونه به این صورت برای جوملا نداریم یعنی من ندیدم باید بگید براتون طراحیش کنن البته اون بخش اول که ماوس روی عکس میره و حرکت میکنه با افزونه میشه من تو بخش توسعه افزونه معرفیش کردم تو بخش ماژول های جوملا 2.5 هستش موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در فروردین 91 میتونید از ماژول mod_impactmenu استفاده کنید لینک دمو سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر