emad_f1372 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت تمامی دوستان من در نصب جوملا2.5.3 به مشکل برخودم مشکل من در ابتدای نصب است درمرحله انتخاب زبان و فشردن ادامه وقتی زبان مورد نظر خود را انتخاب می کنم و می خوام به ادامه نصب بروم و گزینه ادامه را می زنم وارد مرحله بعد نمی شود از دوستان تقاضا دارم هرچه سریع تر مشکل من را حل کنند و راه حلی بگویند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در فروردین 91 ممکن است از کش باشد .آنها را پاک کنید بسته جوملا را نیز دوباره آپلود و اکسترت کنید . در ضمن از مروگر دیگری استفاده نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز می تونی از فیلم آموزشی زیر استفاده کنی http://gigfa.com/tutorials/install/joomla/joomla.htm البته مربوط به نصب جوملا 1.5 هست که با نسخه جدید زیاد تفاوتی نداره اگر بازم مشکلت حل نشد در خدمتیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emad_f1372 0 ارسال شده در فروردین 91 ممکن است از کش باشد .آنها را پاک کنید بسته جوملا را نیز دوباره آپلود و اکسترت کنید . در ضمن از مروگر دیگری استفاده نمایید. با سلام و تشکر از شما دوست عزیز دوست عزیز من دو روش آخر شما را امتحان کردم ولی انجام نشد منظورتون از کش چیست ممنون با تشکر از شما دوست عزیز جوملا 1.5 بدرستی کار می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید 1. بررسی کنید که سرور شما سازگاری کامل با سیستم جوملا نسخه 2.5 رو داراست یا خیر 2. از جوملای تیم جومینا استفاده کنید با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر