jahan654 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام چطور می توانیم مانند جومینا هاست whmcs را طوری نصب کنیم که در قالب جوملا باز شود ؟ http://joomina.org/portal/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست گلم سیستم مجزاست... قالب بصورت اختصاصی برای سیستم whmcs طراحی شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست گلم سیستم مجزاست... قالب بصورت اختصاصی برای سیستم whmcs طراحی شده... موفق باشید ممنون آقای فرحزادیان آیا می توان این کار راکرد که خود whmcs در قالب جوملا باز شود؟ آیابا ماژول j!whmcs می توان این کار را انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در فروردین 91 نه عزیز من باید بدید یک قالب whmcs متناسب با قالب سایتتون طراحی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 سلام من برای سایت هاستینگم می خوام از whmcs استفاده کنم حالا اگه بخوام بخش هایی مثل نمونه کارهام داشته باشم باید چه کاری انجام بدم ؟ با خود whmcs میشه اینکارو کرد ؟ یا باید با جوملا ترکیب بشه ؟ اگه اینطوره راهش چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر