gordanetakhrib 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من تاپیک های مربوط به صفحه سفید رو خوندم اما جایی مشکلشون مثل من نبود سایتم صفحه اصلیش ناگهانی بالا نمیاد اما صفحات داخلی آن بالا می آید.display error را هم فعال کردم چیزی نشون نمی ده این آدرس سایتمه که بالا نمیاد nwsiw.com/fa اما صفحات داخلیش مثل http://nwsiw.com/fa/index.php?option=com_eventlist&view=categories&Itemid=89 بالا میاد و مشکل نداره لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در فروردین 91 قبل از این اتفاق کاری انجام ندادید مثلا نصب افزونه جدید و .... ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در فروردین 91 احتمال خیلی زیاد همون افزونه نصب کردید که تو صفحه اول خطا ایجاد کرده... یا اصلا کد فایل index.php و index.html رو پرونده!!! ولی شما اخرین افزونه ای که نصب کردید پاک کنید!یا غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 91 اگه افزونه نصب نکردید یه نگاه به تنظیمات صفحه اصلی سایتتون بندازید و ببینید مشکل از اونجا نباشه. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در فروردین 91 تشکر می کنم مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز لطفا بفرمایید که چطوری حل شد تا تاپیک به نتیجه برسد. اگر افزونه ای غیرفعال کرده اید ، لطفا نامش را بفرمایید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر