falconeyes 6 ارسال شده در فروردین 91 سلام به همه عزیزان من از وقتی که این ماژول رو از جومینا دانلودیدم خیلی خوب کار میکرد اما الان انگار خودشو با دیگر افزونه ها تطابق نمیده و وقتی میخوای یه افزونه رو فعال کنی و تو منو ها بیاری این ارور رو میده : Fatal error: Class 'JModel' not found in C:\wamp\www\yavadood25\modules\mod_bt_contentslider\classes\content.php on line 20 خواهشا کمک کنید واقعا عجله دارم:thankyou: منتظرم ممنون یا علی سلام اینم لینک مطلب در جومینا http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-setup/494-btcontentslider.html یا علی منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خب اون افزونه ای که در منو فعال میکنید چه نام دارد ؟ به احتمال زیاد اسلایدرتون با این افزونه تداخل جی کوئری داره . در تنظیماتشون ببینید گزینه ای برای غیرفعال کردن جی کوئری دارند یا نه . اگه دارند یکی را غیر فعال کنید و تست کنید البته در این زمینه قبلا در انجمن زیاد بحث شده کمی جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خب اون افزونه ای که در منو فعال میکنید چه نام دارد ؟ به احتمال زیاد اسلایدرتون با این افزونه تداخل جی کوئری داره . در تنظیماتشون ببینید گزینه ای برای غیرفعال کردن جی کوئری دارند یا نه . اگه دارند یکی را غیر فعال کنید و تست کنید البته در این زمینه قبلا در انجمن زیاد بحث شده کمی جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام عزیز حل نشد میشه بیشتر راهنمایی کنی یا علی سلام عزیز حل شد مممممممممممممممممممممممممنون :thankyou::thankyou: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز لطفا روشی که باهاش مشکل را حل کردید را بفرمایید تا تاپیک به نتیحه برسد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز لطفا روشی که باهاش مشکل را حل کردید را بفرمایید تا تاپیک به نتیحه برسد. یا علی سلام به همه عزیزان ببینید جی کوئری ماژول mod_bt_contentslider با جی دانلود و uddim تداخل داشت . برای حل مشکل باید جی کوئری در ماژول mod_bt_contentslider را در حالت خاموش مثل تصویر زیر قرار بدید تا دیگه اون ارور رو نده . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در مرداد 94 با سلام من این ماژول را از جومینا دانلود و نصب کردم. به مشکل عجیبی برخوردم . زمانی که سطع دسترسی پوشه httpdocs را 775 میگذارم، ماژول نمایش داده نمیشه.زمانی سطح دسترسی 777 با شه مشکلی نداره. لطفا راهنمایی کنید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر