ahmad56 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام... من تاره کارم و یک قالب دارم درست میکنم.... کد : را در وسط صفحه کذاشتم..... و 3 مطلب دارم که بترتیب میان و لی میخوام دور هر مطلب یک کادر باشه که از هم جدا باشن.... راهنمایی کنید ممنون میشم .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درو بر شما شما اگر تازه کارید این کار را نمیتونید انجام بدید چون برای انجام این کار باید هسته را از طریق قالب تغییر بدید اصطلاحا overwrite کنید که کار آسونی هم نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 91 با كسب اجازه از امير خان به نمونه قالبهايي كه تو جومينا معرفي شده نگاه بنداز كمكت ميكنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. با اجاه از آقای تهرانی... اگر روی هاست نصب کردید ، آدرس سایتتان را بگذارید تا شاید بشه کمک کرد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad56 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام...ممنونم از دوستان ... ببنید امیرآقا فکر نمیکنم کار سختی باشه .... من فقط میخوام مطالبم از هم تفکیک بشن .... وقتی کد : را میزنم همه مطالب با هم میان ... من میخوام جدا جدا بیان همین ... روی لوکال هاست نصب کردم ... اگر ضروری است آپلود کنم .... منظورم ساده است .... خودتان تست کنید .... یک صفحه html با جداول 3 در 3 ایجاد کنید .... تو سلوا وسط کد : را بگذارید... مثلا اگر 3 تا مطلب تو سایت داشته باشید 3 تا مطلب تو یک کادر میاد .... میخوام هر مطلب تو یک قرار بگیره ..همین ... کمکم کنید ممنون میشم .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad56 0 ارسال شده در فروردین 91 اینم سایتی که دارم روش کار میکنم .... www.dono.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر